Toimituskäytäntö

Yleistä verkkokaupasta

Tämän verkkokaupan tuotteita myy Suomen Lämpömittari Oy (y-tunnus 0114365-2). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Toimitustavat

Tuotteet toimitetaan postitse ja ne lähtevät meiltä viimeistään kolmantena päivänä tilauksesta. Postitamme tuotteita maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Mikäli lähetyksellä on kiire, suosittelemme varmistamaan toimitusaikataulun puhelimitse tai sähköpostitse.

Economy-kirje tai Postipaketti
Tilaukset toimitetaan Economy-kirjeenä tai Postipakettina. Toimituskulut riippuvat paketin koosta. Käytössämme on seuraavat toimituskululuokat: 3,90, 6,90 ja 9,90 euroa. Mikäli ostat useampia tuotteita veloitetaan vain yhdet toimituskulut, jotka määräytyvät kooltaan suurimman tuotteen mukaan.

Kotipaketti
Halutessasi voit valita toimitustavaksi Kotipaketin, joka toimitetaan kotiin.  Vastaanottajaan otetaan yhteyttä 1–2 työpäivän kuluessa lähettämisestä ja sovitaan lähetyksen toimitusajankohdasta. Suuremmissa kaupungeissa toimitus on mahdollinen arkisin klo 21.00 asti. Muilla alueilla lähetykset toimitetaan perille klo 14.00 mennessä. Palveluun kuuluu yksi jakeluyritys. Kotipaketin toimitus maksaa 12,90.

Smartpost pakettiautomaatti
Tilaus on noudettavissa tilauksen yhteydessä valitsemastasi Smartpost- pakettiautomaatista. Kun pakettisi saapuu Smartposti-automaattiin saat siitä tiedon tekstiviestillä. Viestissä saat koodin, jota tarvitset pakettia noutaessasi. Smartpostin toimituskulut ovat 9,90 euroa.

Nouto myymälästä
Voit myös noutaa tuotteet toimipaikastamme Konalasta. Siinä tapauksessa toimituskuluja ei veloiteta.

Maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Maksajan tiliotteella maksun saajana näkyy Paytrail Oyj. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Korttimaksujen vastaanottaminen Paytrailin kautta on lähtökohtaisesti turvallista. Kaikki perinteiset korttimaksut varmennetaan käyttäen korttiyhtiöiden varmennusmenetelmiä (esim. Mastercard securecode, Verified by Visa), mikäli kortti on mukana varmennusohjelmassa.

Lasku yrityksille

Yritykset voivat tilata laskulla. Syötä yrityksesi nimi ja Y-tunnus yhteystietoihin niin lähetämme laskun tilauksestasi. Alle 100,00 euron tilauksiin lisätään pienlaskutuslisä 8,00 euroa.

Vaihto ja palautus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi
  • sekä kopio tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:
Suomen Lämpömittari Oy
Yrityspiha 7
00390 Helsinki

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on
hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja
käsittelyn jälkeen. Emme lunasta postiennakkolähetyksiä.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on
toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi
osoitteeseen tai puhelimitse (09) 477 4560.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän
sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on
tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Takuu

Tuotteillamme on vuoden takuu. Mikäli epäilet tuotteen olevan viallinen, ota välittömästi yhteyttä osoitteeseen .

Asiakasrekisteri

Keräämme asiakkaan tunnistamiseen tarvittavia tietoja kuten nimen, osoitteen ja sähköpostiosoitteen sekä puhelinnumeron. Nämä tiedot tallentuvat tietokantaan tilauksen yhteydessä. Verkkopankkimaksut tapahtuvat SSL-suojatussa yhteydessä. Omissa järjestelmissä emme näe tai tallenna pankkimaksutietojanne missään vaiheessa. Käsittelemme kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan
tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tietosuojaseloste

Tietosuojaselosteessa kerrotaan asiakkaidemme henkilötietojen käsittelystä. Hyväksymällä toimitusehtomme hyväksyt myös tietosuojaselosteen ehdot. Tietosuojaseloste